المقادير
قطع برجر مقليه (اى عدد)
بصله كبيره مقطعه
2 حبه طماطم مقطعه
حبه فلفل مقطعه
2 سن ثوم
ملعقتان معجون طماطم
ملعقه كبيره هوت صوص
زيت ذره
ملح فلفل وتوابل
الطريقه
تقلى اقراص البرجر
يشوح البصل فى الزيت
نضيف الثوم والفلفل الاخضر
نضيف الطمام ونشوح وبعدها نضيف معجون الطماطم والهوت صوص
نضيف ربع كوب ماء والتوابل
نضيف اقراص البرجر
نترك الصوص يتسبك حوالى ربع ساعه
اثناء ذلك كان عندى رز بالشعريه بقاله يوميه
شوحت جزر وكاجو فى قطعه زبده صغيره ووضعت ملعقه كارى ونصف ملعقه كركم واضفت الارز وقلبت الخليط وكان طعمه رائع
المصدر :
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]